sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Galna dagar again

Oltiin taas lauantaina hulluilla päivillä Anni mukanamme. Lähettiin puolen päivän aikoihin ja se oli kamala matka! Veeralle tuli huono olo :( (koska matka pahoinvointi on perseestä) No mutta selvittiinhän siitä kuitenkin kun ei se matka niin pitkä ole :) Stockmannilla ei sitten ollutkaan niin paljon väkeä kun oltiin aateltu. Ensin kierrettiin koko stocka läpi ja sitten mentiin mäkkäriin :) (koska mäkkiruoka ei ole perseestä) Sit palattiin takasin ja kierrettiin vielä se urheilu ja elektroniikka rakennus.
 Tällasta tarttu mukaan:

Jenny:








 Lumenen CC-puuteri light/medium hinta 10€



Maybeline newyorkin luomiväri sävy 06 hinta 9€




kuusiosainen sivellinsetti 13.50€


Puman lökärit 30€

Ja Veera osti vaan tollasen sivellinsetin myös :)
 
Ainii muute Jenny kävi kolmesti samalla kassalla viiden minutin sisää ku se oli kattonu esitteestä että sellanen 6-osainen perussivellinsetti maksaa 13.50, nii sit se urpo otti väärän tuottee joka makso 30€ nii sit se kävi palauttaan sen samalle kassalle ja si haki oikeen tuottee ja makso taas siihe samalle kassalle :'D

Ostiskelun jälkeen meillä oli joku about tunti aikaa ennen ku kyyti lähti, niin mentiin Tuomiokirkolle istuskeleen aurinkoon. Ja tottakai keksittiin siinä sitten että JÄÄTELÖÖ! Haettiin sitä läheisestä Lidlistä ja palattiin takaisin Tuomiokirkolle syömään ne :)



 
Se siitä ja kotiin.



Aurinkoista kevättä kaikille <3
Ps.Seurailkaahan Instagramis:
veeralehminiemi
jennypusa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti