keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Riparil isosena

Mulla on ollu aika tosi vaikee kesä nytten niin blogiinki kirjottaminen on vävhä jääny. Ja on siinä ollu sitäkin ettei oo kiinnostanu tai jaksanu. Mut nyt aattelin kirjottaa kun tuntu siltä.
Mehän oltii alku kesästä Veeran kaa riparil isosina. Se oli kyl tosi mukava ripari porukka, oltiin siis Lammasniemessä ja riparilaiset oli kaikki Kurusta. Kurulaiset on kyl tosi mukavia, vaik aika riehakasta porukkaa ne olikin. Se ripari kesti siis yheksän päivää, eli oli tavallista vähän pitempi, mut siin kyl ehti si tutustuu kunnolla koko porukkaan.

Lammasniemen asuinrakennus













No noi kuvat ei ny mee yhtään sillei miten haluaisin :(
Mut siittä vähän näätte millaista oli. Tosi vähän kylläkin, kun en viitsinyt laittaa mitää kuvia riparilaisist kun ei mulla oo mitää lupia. Mut niin toi asuinrakennus oli tosiaan tollanen keltanen jossa oli kaks sellasta siivekettä ja sit sellanen iso sali. Toisessa siives nukku tytöt ja toisessa pojat ja salis sit syötiin, vietettiin aikaa, pidettiin opetuksia ja iltaohjelmia.
Sitten oli Riihikirkko jossa pidettiin pari jumalanpalvelusta ja aamuhartaudet.

Voi voi tästäkin tuli nyt vähän tällanen postaus mut jos vaan jaksais vähä kirjotella enemmän tänne. Mut ensin tietty terveys ja ystävät ja sit vasta tää blogi, eli voi olla ettei tuu kauheen nopeesti uusii postauksii. Valitettavasti :(

-Jenny-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti