sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Joku myday kai :D

Tekstiä on kirjoitettu siis pitkin päivää että älkää ihmetelkö jos ensin on aamu ja sit kello onkin yhtäkkiä kuus tai jotai :')

Huomenta :) Aattelin että nyt kun mulla on aikaa niin panostan tähä blogii ettei tää ihan kuole. Mulla on soinu päässä koko aamun Stigin Laulu pahan päivän varalle, en tiiä miks mut se on nii hyvän tuulinen että ei tosiaan voi murjottaa :D Tänää haetaan veljen kanssa Touho kotiin kun se on ollu muutaman viikon mummulla, kun meillä tehtiin hieman pintaremonttia alakerrassa. Kesällä sitten yläkerta ja mä saan vähä muutettuu huoneeni ilmettä :) Vaikka kyl mä tykkään nykyisestäkin tosin tapetti sopisi ehkä enemmän kuusi vuotiaalle kuin kuusitoista vuotiaalle.

 











 
 
Päivän asu on tollanen iha perus farkut, t-paita ja huppari, farkut on ne jotka hankin eilen eli Cupukselta hintaan 39.90€ t-paita on äitin Budapestistä tuliaisena tuoma eli hinnasta ei oo tietoo ja huppari on viime loppukesästä Airistolta hankittu ja hintaa oli 167€ Hiukset saa olla tänään miten on koska en jaksa niille mitään tehdä.
 
Kohta lähetään siis mummulle ja siä syödään kans, ai että mikään ei kyl voita mummun tekemää ruokaa, ei ees mäkkisafka ;)
 
 
 
Touhosta otin muutamia kuvia mummulla :') No sittenhän kun lähettiin takas kotiin päin niin alko sataa. Ja vaikka kuinka toivoin ettei niin kävisi niin silti Touho oksensi :( Pitäis hankkii sille jotain pahoinvointi lääkkeitä ettei se aina oksentelis automatkoil. No kello on nyt joka tapauksessa melkein puol neljä ja mun pitäis lähtee Touhon kaa varmaan lenkille ja sit tehä läksyt.
 
Kello viis ja läksyt tehty sekä koira lenkitetty :) Käytii Touhkan kaa sellane tunnin lenkki ja sen jälkee se oli kyl nii kuranen et huh huh. Mut pesulle vaa nii kyl se puhtaaks saatii :D Vaihoin tietty vaatteet ennen lenkkii ja olin siis lökäreil ja tolla korallin väriselneuleel joka on hankittu gina tricotista hintaan 19.95€ muistaakseni. lökärit on veljen vanhat ja ostopaikasta tai hinnasta en tiiä :)
 


 Läksyjä oli sellane normaali määrä, ei liikaa mut vois silti olla vähemmän.
 
 
 
Illalla sit iltalenkki Touhon kanssa, suihkussa käynti ja hei tänää tulee Kostoki :) Kertokaahan mitä te ootte tehny viikonloppuna ja oliko teil hauskaa. Mulla oli ihan jees viikonloppu mihinkää ei ollu kiire ja sillee. Ens viikonloppuna sit isos leirille lempiäniemeen. Ja hei aattelin haastaa itte itteni siihen että kirjottelisin tänne ainakin kerran viikossa mieluummin kaks, mutta kahta en uskalla luvata kun kokeita sen verran... No joka tapauksessa ehdotelkaa mistä voisin postailla niin toteuttelen niitä sit jos vaa mahdollista :D
 



 
Aurinkoista ensiviikkoa kaikille <3<3
 
-Jenny-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti