keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuulumisia :)

Tää kesä on jo kohta ohi ... ;o Nää lomat menee aina liian nopeesti :( Sit elokuussa alkaa ysi luokka ja pitäs päättää mihkä sieltä jatkaa. Näillä näkymin meen kyl lukioon .. :)
Oltiin muuten tossa yks päivä Annin ja Reetan kaa särkäniemessä ja oli kyl kivaa ! :) Tavallisee tapaamme sekoiltiin siä jotain :'D Sieltä ei nyt oo yhtää kuvaa , eikä oikeestaa muualtakaa kun se kamera on rikki ... Pitäis ostaa joku hyvä pokkari, koska järkkäri meillä on, ja sitä ei jaksa aina kantaa mukana :D

Tänään olin mopokoulussa ekalla teoriatunnilla. Ne teoriat on hyvä saada nyt pois alta vaikka synttärit onki vasta syyskuussa, että sit voi alottaa heti ku täyttää 15 niin ne ajotunnit :) Taino katotaan nyt pääsenkö läpi ees siitä teoriakokeesta ;D Hankittiin mulle skootterikin, se on Honda NSC50 Vision. Väri on valkonen :)

Nyt ei oo kyllä oikeesti yhtään kuvia ... :/ No mut ehkä niitäki saadaan jossain vaiheessa. Katotaan nyt mitä tässä viä keksitään ennen kun koulut alkaa ja toivotaan että saan jostain kameran jolla vois vähä kuvaillakki :)

-Veera-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti